dimarts, 4 de novembre del 2014

Avui a classe per fi hem "modernitzat" el nostre blog canviant-li la plantilla. Què us sembla? 


Us explico el procediment, així podeu provar-ho quan vulgueu sense cap problema:

     1.- Còpia de seguretat:


Abans de canviar res, és recomanable fer una còpia de seguretat per si mai hi ha cap problema. Es pot guardar anant a "Blogger" -> "Plantilla" -> "Fes una còpia de seguretat/ Restaura" (opció situada a la part superior dreta). Un cop es cliqui, es torna a clicar una opció que posa "Baixa la plantilla sencera". 



 La plantilla la podeu guardar a la vostra carpeta de descàrregues o podeu penjar-la al vostre drive, cadascú que fagi el que li sigui més pràctic, encara que també és recomanable posar dates a les còpies per tenir-les ordenades en cronologia.




     2. Buscar una plantilla:



Per un bon canvi de plantilla, és recomanable buscar-les a btemplates o buscar-les a google, que siguin gratuïtes! Es descarrega la plantilla i sortirà en format winzip. S'ha d'obrir la carpeta i després seleccionar el document que està en format  xml i moure'l a l'escriptori. 



     

     3. Canviar la plantilla:


Per canviar-la hem de tornar a Blogger-> Plantilla -> Fes una còpia de seguretat/ Restaura (opció de la part superior dreta) i es clica: Selecciona un arxiu. Es busca l'arxiu que hem posat a l'escriptori, Carrega i ja tindrem la plantilla.



     4. Perfeccionar:



Un cop haguem canviat la plantilla, només cal arreglar el format del blog per a que quedi tal com nosaltres volem i ja està!

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada